20 Febrer 2018

Jornada Portes Obertes 2018

20 Febrer 2018

Nou curs -lema

20 Febrer 2018

Educació Infantil

20 Febrer 2018

Jornada Portes Obertes 2018

20 Febrer 2018

ESPAIS CREATIUS

20 Febrer 2018

Jornada Portes Obertes 2018

20 Febrer 2018

Esports

20 Febrer 2018

Nou curs-lema

20 Febrer 2018

ESPAIS CREATIUS

20 Febrer 2018

Jornada Portes Obertes 2018

20 Febrer 2018

Nou curs-lema

20 Febrer 2018

Camp Gespa

20 Febrer 2018

ESPAIS CREATIUS

20 Febrer 2018

Jornada Portes Obertes 2018

20 Febrer 2018

Dansa

20 Febrer 2018

Infantil

20 Febrer 2018

Jornada Portes Obertes 2018

20 Febrer 2018

ESPAIS CREATIUS

20 Febrer 2018

Batxillerat

Batxillerat

Rotador2

La Salle Solidària: 7.748 kg de solidaritat

La Salle Solidària és el compromís de les escoles de la Salle per promoure valors de justícia, solidaritat i pau. Un dels compromisos del Sector la Salle Catalunya és fer arribar a totes les famílies de les nostres escoles aquest tríptic que us fem a mans.

Us hem d’agrair la resposta tan generosa en la campanya de solidaritat de recollida d’aliments amb motiu del Nadal. El més important és veure la gran participació de les famílies, professors, infants, noies, nois i membres de la comunitat educativa implicant-nos en construir un món una mica millor, més enllà del nombre total de kg aconseguits. Tot i així, la vostra generositat ha superat un any més les nostres expectatives, ja que es van poder reunir un total de 7.748kg.

Dir-vos que a més a més de Finestra Oberta, que és pròpia del nostre Centre, a Catalunya tenim com a obres solidàries l’ONG Proide i l’obra social de la Fundació Comtal.

15/01: Escola Activa de pares - Lidérate a ti mismo para educar a tus hijos

Benvolguda família,

Us informem sobre la propera xerrada de l'Escola Activa de Pares titulada "Lidérate a ti mismo para educar a tus hijos" a càrrec de Juan Rovira que tindrà lloc el dilluns dia 15 de gener de 2018 a les 20.00h a l'aula 01.

Sobre el ponent

Juan Rovira va estudiar a La Salle Bonanova (1962 -1972) i Dret a la Universitat de Barcelona. En la seva etapa universitària va combinar els seus estudis amb la pràctica del bàsquet, primer com a jugador i després com a entrenador, arribant a militar a la lliga de primera divisió nacional amb la Salle Bonanova. Finalitzats els seus estudis va practicar l'advocacia fins que va iniciar la seva carrera en el món corporatiu internacional, sent alt directiu d'empreses com el Banc de Santander i Telefònica.

El 2011 es va incorporar a ESADE com a professor associat del departament de Direcció de Persones i Organització i va completar els seus estudis de coaching a la Universitat de Columbia a Nova York.

Actualment treballa com a professor i com a consultor assessor d'empreses internacionals sent el seu focus d'interès el desenvolupament del lideratge, mentoring i coaching executiu en entorns Corporatius i Institucionals.

Us hi esperem!

Summer Camp Catalunya

SUMMER CAMP A CATALUNYA
ENGLISH AND ADVENTURE - DE L’1 AL 9 DE JULIOL

Us oferim la possibilitat de gaudir d’uns dies de colònies a La Seu d’Urgell per alumnes de 5è i 6è de Primària. Volem que els nens i nenes passin uns dies divertits amb els companys tot gaudint de les possibilitats que ens ofereix l’entorn privilegiat de l’Alt Pirineu català. 
 
Tot això, sense descuidar estones diàries per seguir aprenent anglès a través de classes i d’activitats lúdiques que faran que els nens i nenes gaudeixin de l’idioma. 
 
Els responsables seran professors de l’escola que en tot moment vetllaran pels vostres fills i filles i els faran passar uns dies inoblidables envoltats de natura i bona companyia.
 
 
 
 
 
CARACTERÍSTIQUES
  • Allotjament al Centre Residencial de La Salle a La Seu d’Urgell amb pensió completa. 
  • El Centre Residencial compta amb instal·lacions esportives exteriors i un poliesportiu interior. 
  • També disposa de sala de jocs i televisió i aules per realitzar les classes d’anglès.
  • Acompanyats en tot moment per mestres de l’escola que coneixen els nens i nenes i que han passat tot el curs amb ells.
  • 2 hores de sessions d’anglès diàries amb professors especialistes en l’idioma.
  • Activitats d’aventura gaudint de l’entorn de l’Alt Urgell: ràfting, kayac, piscina, parc d’aventura, tallers i excursió a la muntanya.
 
 
L’últim dia de colònies, farem una diada familiar i dinarem plegats. Els vostres fills i filles tornaran a casa amb vosaltres a l’acabar les colònies.
 
 

 

 

Bonanova In - Xarxa Professional

Bonanova In - Xarxa Professional
 
Benvinguda
 
Benvolgut/da,
 
Els membres de la Junta de l’AMPA del Col·legi La Salle Bonanova volem presentar-te “Bonanova In”, la Xarxa Professional que hem creat a LinkedIn per a apropar els interessos professionals de les mares i pares del nostre Col·legi. 
 
Gràcies per confiar en nosaltres, confiem que sigui del teu interès!
 
 
Per què l’AMPA crea una Xarxa Professional?
 
Perquè estem convençuts de que el potencial professional de molts dels nostres membres, que molts cops ens passa desapercebut, pot resultar molt útil per a qualsevol de nosaltres en determinades circumstàncies. El primer objectiu de Bonanova In és, doncs, posar-nos en contacte des d’una òptica professional, complementant altres mitjans de comunicació ja existents entre nosaltres que no es focalitzen en l’entorn laboral. 
 
A més, davant d’una realitat social en què les famílies poden travessar dificultats econòmiques, és clau aprofitar els contactes per poder accedir a millores laborals. Moltes ofertes d’ocupació passen desapercebudes per als qui els hi podrien interessar i, de vegades, els professionals de la recerca de personal no troben entre els seus motors habituals de recerca els perfils idonis per als llocs de treball oferts. El segon objectiu de Bonanova In és, doncs, crear una passarel·la entre aquestes dues situacions aïllades, posant en valor el perfil tipus de les mares i pares del Col·legi, que, independentment de l’especialitat de cadascú, es descriu amb una sèrie de valors i característiques socials que és molt reconeguda pels professionals de la recerca de personal. 
 
Per què Bonanova In a LinkedIn?
 
LinkedIn és la xarxa social per excel·lència en relacions professionals, i l’hem triat per a allotjar el nostre Grup després de que pares i mares del Col·legi, experts en ocupació, ens ho hagin recomanat. D’aquesta manera, per ser membre de Bonanova In no cal fer cap despesa, només cal tenir un perfil a LinkedIn.
 
Com pots ser membre de Bonanova In?
 
Connecta’t a LinkedIn amb el teu perfil, i busca “Bonanova In” a la categoria de “Grupos”. Entre els resultats de la recerca, segur que reconeixeràs el nostre logotip: fes-hi click. Un cop a la portada del Grup, cap a la dreta de la caràtula, trobaràs la icona d’un engranatge, típica de les opcions de configuració de qualsevol app. Fes-hi click i accediràs a la descripció del nostre perfil i les nostres regles de funcionament, que trobaràs també més endavant en aquest document. Si decideixes formar-ne part, fes click al botó de color groc amb la menció “Únete”: el teu procés d’alta ja haurà començat. Rebràs un correu amb unes instruccions molt senzilles i, després de les pertinents comprovacions per evitar intrusos, et donarem d’alta com a membre del Grup.
 
Com a qualsevol altre Grup de LinkedIn, tu decideixes la privacitat al respecte de la teva pertinença al Grup, la freqüència de recepció de notificacions, etc. Per fer-ho, vés a “Tu configuración” i tria les teves opcions: podràs decidir si vols rebre les novetats de Bonanova In diària o setmanalment, si permets que els altres membres t’enviïn missatges, etc.
 
Qui són els altres membres de Bonanova In?
 
Bonanova In és el que es coneix com un grup “tancat”, és a dir, no tothom en pot ser membre. Al Grup podran accedir totes les mares i pares associats a l’AMPA que ho desitgin. Fes un cop d’ull als perfils dels membres i potser hi descobriràs interessos comuns amb altres companys, que fins ara desconeixies.
 
També permetrem que en formin part alguns consultors de selecció de personal, headhunters, professionals dels Recursos Humans d’empreses, etc., que generin ofertes d’ocupació interessants per a nosaltres, tot i que no siguin mares o pares del Col·legi. Per a diferenciar-los, aquest membres estaran inclosos dins el Subgrup “Membres externs”.
 
Quins continguts trobaràs a Bonanova In?
 
A part de la llista de membres i l’accés per tant als seus perfils professionals, a Bonanova In també trobaràs ofertes d’ocupació publicades pels seus membres. Les úniques limitacions que hi posem a l’hora d’acceptar ofertes d’ocupació són la seva veracitat, que no suposin una despesa per a l’interessat en l’oferta i que no es tracti d’ofertes d’ocupació per a serveis domèstics, de suport a l’estudi,... No serem els gestors del Grup els qui decidirem quin tipus d’oferta pot ser interessant o no per als nostres membres, sinó que creiem que aquest serà un procés que s’anirà autoregulant, ja que serà el propi perfil majoritari dels membres el que portarà als professionals del Recursos Humans a publicar un tipus o altre d’ofertes en funció de com ens reconeguin com a col·lectiu. Si a la teva empresa teniu una oportunitat i creus que pot ser interessant per a algú de nosaltres, no ho dubtis, vés a “Debates”, i comença’n un deixant molt clar les característiques de l’oferta (empresa, càrrec, ubicació, tipus de contracte, retribució,...) i sobre tot unes dades de contacte (telèfon gratuït, email o adreça postal) i, després de ser revisada per l’equip gestor, estarà disponible per a tots els nostres membres.
 
Què has de fer si t’interessa una oferta d’ocupació?
 
Totes les ofertes inclouran una descripció de la posició oferta i facilitaran un telèfon, email o adreça postal de contacte per als candidats interessats. Per tant, si t’interessa, segueix les instruccions de contacte que s’hi incloguin.
 
El procés de resposta per part de l’anunciant pot variar. Algunes empreses responen a totes les sol·licituds, altres no, alguns ho fan molt ràpid i altres processos són més lents. Tots hem estat algun cop en un procés de selecció i sabem que els temps d’espera de vegades generen certa ansietat, però és important que entenguem que aquests depenen exclusivament dels anunciants i no dels administradors del Grup. 
 
En conseqüència, et demanem que no et dirigeixis als administradors de Bonanova In per resoldre els teus dubtes relatius a una oferta, ja que no disposarem de la informació requerida.
 
Tens algun suggeriment per a la millora de Bonanova In?
 
Llencem Bonanova In sent conscients de que amb el temps podrem millorar el servei. Si tens qualsevol suggeriment a fer-nos relatiu a generalitats del funcionament del Grup, pots enviar-nos un missatge a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb el següent text a l’assumpte:  “Suggeriment”. Els administradors del Grup, recolzats amb pares i mares del Col·legi, experts en ocupació, estudiarem les propostes i us donarem resposta amb freqüència trimestral.
 
Si us plau, tingues paciència amb les nostres gestions, recorda que som voluntaris que hi aportem el nostre temps lliure. 
 
Regles de funcionament de Bonanova In
 
1. Bonanova In es concentra únicament en els aspectes professionals de les mares i pares de l’AMPA, i no en cap altra tema d’interès per a aquest col·lectiu en relació al Col·legi, que serà vehiculat pels altres canals de comunicació ja existents.
 
2. Per ser membre del Grup cal estar associat a l’AMPA La Salle Bonanova i estar al corrent del pagament de les quotes.
 
3. Addicionalment, en podran ser membres els professionals dels Recursos Humans que es posin en contacte amb els gestors del Grup per poder publicar ofertes d’ocupació.
 
4. S’acceptarà un únic perfil de per persona.
 
5. Els membres que tinguin interès per a una oferta, es posaran en contacte directe amb l’anunciant pels mitjans que aquest estableixi, fent referència a la seva condició de membre d’aquest Grup.
 
6. Els membres que publiquen ofertes d’ocupació són els únics responsables de la seva veracitat i de la gestió de les dades personals dels candidats que s’hi presentin.
 
7. Per a un millor funcionament del Grup, és responsabilitat de tots els membres informar als gestors del Grup de qualsevol activitat sospitosa de mala fe per part d’algun anunciant.
 
8. Aquestes regles podran ser complementades o modificades. La versió vigent de les mateixes serà la que figuri a la Guia “Bonanova In”, disponible al web de l’AMPA.
 
9. La sol·licitud d’adhesió al grup implica l’acceptació del compliment d’aquestes regles.
 

  Guia de funcionament de Bonanova In - Descàrrega

 

Colònies estiu

Quan arriba l´estiu es proposen les sortides tant a Catalunya com a l´estranger.

Les Colònies d´Estiu de Primària són de set a deu dies segons el calendari de l´any, per conviure i gaudir de la natura que ens envolta.

Aquestes estan dirigides a nens i nenes de 2n a 5è de primària.

 

__________________________________________________
 
 
__________________________________________________

 


 
  

 

 

Subcategories

Subcategories

Ús de cookies.

Aquesta web fa servir cookies per a garantir una millor experiència a l’usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les mencionades cookies i l’acceptació de la nostra política de cookies, faci clic a l’enllaç per obtenir més informació. Llegir més

Acceptar

Segueix-nos a:

  

JoomShaper