DECOREM DE NADAL I HO FEM AMB IL·LUSIÓ

DECOREM DE NADAL I HO FEM AMB IL·LUSIÓ

  • 21 de desembre de 2020

El Nadal s’apropa i aquesta és l’època més especial i màgica per als nostres alumnes, els vostres fills i filles.

Segur que tots vosaltres teniu records de com trèieu la decoració a la vostra infantesa, de la il·lusió que això suposava. Garlandes brillants, boles de colors, estrelles, figuretes del pessebre…..

L’escola i tots els seus espais formen part important, ara mateix, de la vida dels vostres petits. Passem moltes hores a l’aula i movent-nos per tot el parvulari. És per aquest motiu que ara ja, com heu vist, l’estem guarnint de Nadal. Ens encanta poder contribuir a crear aquests records feliços dels infants relacionats amb la màgia de Nadal.

Qualsevol espai: vidres, suros, menjador, halls… són objecte de decoració per a nosaltres i per als nostres alumnes. Imaginem, pintem, retallem, estampem…. des de la il·lusió i les ganes d’ambientar tot el que ens envolta.

És per tot això que cada grup ha decorat la seva aula al llarg d’aquesta setmana i també hem dedicat tot un matí a decorar tots els espais comuns així com a posar el pessebre i l’arbre de Nadal.

Així que… si encara no ho heu fet, us animem que compartiu amb els vostres fills/es, també, la decoració de l’avet a casa, a fer un pessebre ben bonic i a què els hi recordeu que han de fer avançar els Reis dia a dia. Deixeu que us ajudin a guarnir ben boniques les taules i a ser també amfitrions en dies especials. Que escriguin els noms en targetes decorades a la taula o potser també el menú. Animeu-los a pujar a la cadira per dir el poema de Nadal, que estem preparant acuradament a l’escola… tots aquests moments quedaran en la memòria i no només en la dels més petits, també quedaran en la nostra.

Seguidament adjuntem un conjunt de fotografies perquè veieu que bonica ens ha quedat l’escola. Podeu felicitar els artistes, els vostres fills i filles, per tota la feina que han fet.