Oferta educativa

Campus d'anglès

Quan arriba l’estiu l’escola La Salle Bonanova ofereix als seus alumnes la possibilitat de participar en diferents activitats d’immersió lingüística en anglès ja sigui al nostre territori o a l’estranger.

English and adventure

És un campus d’anglès per als alumnes de 5è i 6è de Primària que es desenvolupen a L’Alt Urgell amb una durada de set a deu dies segon el calendari de l’any, per conviure i gaudir de la natura a l’Alt Pirineu català.

Responsables

Els responsables són professors i monitors de l’escola que en tot moment vetllen pels alumnes i els fan passar uns dies inoblidables envoltats de natura i bona companyia.

Allotjament

L’allotjament és al Centre Residencial de La Salle a La Seu d’Urgell amb pensió completa. Aquest centre residencial compta amb instal·lacions esportives exteriors i un poliesportiu interior. També disposa de sala de jocs i aules per realitzar les classes d’anglès.

Activitats

Les sessions d’anglès es combinen amb activitats d’aventura en l’entorn privilegiat de l’Alt Urgell: ràfting, caiac, curses d’orientació, piscina, tirolines, parc d’aventura i excursió a la muntanya i altres activitats lúdiques. Tot per fer de l’estada una experiència única.

Summer Camp a Anglaterra

Activitat destinada a alumnes d’ESO i Batxillerat que es duu a terme a inicis de juliol amb una durada de quinze dies i on els estudiants van sempre acompanyats per professors i monitors nadius

Aquesta activitat es desenvolupa en un ambient animat i agradable. Això anima els estudiants a desenvolupar habilitats interpersonals, fer amics i comprendre i respectar els companys. Tot plegat converteix aquest campus en una excel·lent proposta per a l’aprenentatge de l’idioma.

Setmanalment s’organitzen excursions de dia complet o mig dia a diferents llocs i museus de la regió, com ara: Londres, Portsmouth, Brighton i Seven Sisters Cliff.

Al vespre, després de sopar, els alumnes poden gaudir i compartir amb les famílies estones d’immersió lingüística i d’un programa d’activitats socials.

Modalitat d'allotjament  

Els estudiants resideixn en famílies angleses seleccionades amb molta cura a prop del campus. Si es prefereix també hi ha l’opció de residència.
El campus ofereix unes instal·lacions d’última generació, incloent instal·lacions esportives, com ara un pavelló d’esports, un gimnàs, pista de voleibol, estudi de dansa i teatre, sales d’assaig, aules d’informàtica, laboratoris de ciències, un conjunt d’espais multimèdia, a més d’aules espaioses i modernes.