Oferta educativa

Escola d'Escacs

En col·laboració amb l’Escola Edami, La Salle Bonanova ofereix aquesta activitat que té un component lúdic i un d’intel·lectual, ja que ajuda a potenciar les diverses destreses i capacitats dels nois i noies que practiquen aquest joc.

Per mitjà dels escacs, els alumnes s’acostumen a prendre decisions i controlar les seves emocions; aprenen a guanyar i a perdre, així com a assumir la seva responsabilitat individual.

Edami és l’escola d’escacs de Miguel Illescas un gran mestre internacional d’escacs, escriptor i conferenciant, i un reconegut expert en l’ús dels escacs en l’educació.

Eixos que defineixen l'escola d'escacs

Horaris
Els horaris són diferents en funció de l’edat i els grups d’alumnes. L’oferta d’aquesta activitat és al migdia amb dues sessions de 30 minuts a la setmana o a les tardes amb una sessió de 60 minuts setmanal.
A qui va dirigit 
Aquesta activitat s’ofereix de primer a sisè d’Educació Primària i a ESO, en horari de migdia i de tarda.
Mestres d'escacs
Els mestres que formen els alumnes en el coneixement d’aquest joc són Paulino Aguilera Malagón, Gabriel Beaskoa Estany, Raül Mínguez Rodríguez i Arturo Vidarte Morales. Tots sota la direcció del reconegut jugador Miquel Illescas que anualment es fa present a l’escola per motivar partides col·lectives.