Oferta educativa

Immersió a l’estranger

Els contactes internacionals amb els que compta l’escola La Salle Bonanova en col·laboració amb la Institució dels Germans de les Escoles Cristianes i la xarxa de centres educatius que La Salle té als cinc continents, ens possibilita poder oferir als nostres alumnes un programa propi d’estades d’immersió lingüística a diversos països d’Europa i els Estats Units d’Amèrica amb una durada que va dels 30 dies als tres mesos.

L’objectiu principal d’aquest programa d’estades és l’aprofundiment de l’aprenentatge dels idiomes estrangers, ja sigui l’anglès, el francès o l’alemany.

Aquesta experiència ofereix a l’alumne una oportunitat única de creixement personal i social lluny de casa, amb l’acompanyament de La Salle Bonanova i immers com un alumne més en una de les escoles que forma part del nostre programa seguint el currículum local amb acompanyament de professors locals.

Destinacions que oferim en l'immersió a l'estranger

França

És la destinació ideal per a tots aquells alumnes que volen iniciar-se o perfeccionar l'aprenentatge del francès. La proximitat de la ciutat de Toulouse i la possibilitat de descobrir diferents aspectes de la seva història i cultura fan possible una experiència molt enriquidora a tots els nivells.

L'educació francesa és una de les més reconegudes a nivell europeu. El seu sistema educatiu es basa en una educació oberta, eficaç i de qualitat i comptem amb una de les escoles més reconegudes del país. El programa que oferim és en modalitat trimestral (1r o 2n trimestre) amb família d’acollida de la mateixa comunitat educativa.

Anglaterra

És un país de reconeguda tradició i prestigi acadèmic. Les escoles que oferim tenen múltiples possibilitats per als estudiants que busquen una immersió total en la cultura britànica, compten amb unes magnífiques instal·lacions i una gran oferta esportiva. Programes en Trimestre Escolar: 1r, 2n o 3r trimestre, depenent de l’any acadèmic. Allotjament en família anglesa o bé a la residència de la mateixa escola. Programes mensuals: 1 mes d’immersió. Allotjament en família anglesa o bé en residència. També oferim la possibilitat de realitzar una petita aproximació d’un parell de setmanes al juny/juliol, com un alumne anglès més a la classe.

Irlanda
És un país de gran atractiu per a l'aprenentatge de l'anglès, on la familiaritat dels seus habitants i les diferents opcions educatives configuren una destinació amb grans possibilitats per als nostres alumnes. Totes les escoles compten amb instal·lacions exclusives per a la formació acadèmica i la pràctica de l'esport, i ofereixen un gran ventall d’activitats extraescolars que complementen l’educació integral en anglès. Les escoles irlandeses poden ser mixtes, o no. El programa que oferim en trimestre escolar: 1r o 2n trimestre, amb allotjament en família irlandesa. Una proposta totalment personalitzada en funció del perfil de ciutat, escola i família, així com la preferència d’activitat extraescolar (hípica, golf, dansa, música, etc.).
Àustria
Gràcies a la seva localització al centre d'Europa, el programa es presenta com una destinació multicultural en un país plurilingüe, ideal per a aquelles famílies que busquin un indret proper i exclusiu on els alumnes puguin aprendre l’alemany en un entorn de 100% immersió. A més a més, Viena té molts atractius que poden temptar l’estudiant a viure-hi perquè gràcies a la seva qualitat de vida. El programa que oferim a Àustria s’emplaça a la ciutat de Viena en un dels millor col·legis del país amb una modalitat d’estada trimestral en el 1r o 2n trimestre amb allotjament en una família de la mateixa comunitat educativa.
Estats Units d'Amèrica

Els Estats Units ens ofereixen una experiència realment enriquidora gràcies als fantàstics mitjans amb què compta el país i la gran varietat de centres educatius adaptats a les necessitats i capacitats individuals de cada alumne. El programa que oferim suposa gaudir d’un dels millors sistemes educatius del món en un país amb molta diversitat cultural.

S’ofereixen gran varietat d'assignatures i nivells acadèmics, així com un ampli ventall d'activitats esportives i artístiques. Per tot això, estudiar als EUA pot oferir a l’alumne un món d'oportunitats acadèmiques i professionals per al futur.

Els programes que oferim són de trimestre escolar: 1r o 2n trimestre amb allotjament en família americana, vinculada a l’escola. Destinacions: Boston, Chicago, Minneapolis. En l’actualitat l’escola segueix treballant per eixamplar l’oferta de destinacions a aquest país.

L'oferta d'estades d'immersió a l'estranger s’adreça a alumnes de Secundària