Oferta educativa

Intercanvis

Pels estudiants de primària i secundària, l’escola ofereix poder participar en diversos intercanvis ja sigui a nivell digital com també amb viatges als països amb els quals treballem.

Intercanvis Primària

Els alumnes de primària participen en diversos projectes internacionals a través de la plataforma Etwining coordinada pel Ministeri d’Educació i ciència.

Amb aquesta experiència els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer la cultura i tradicions d’altres indrets d’Europa interactuant amb estudiants de la mateixa edat amb l’acompanyament del seus mestres i utilitzant l’anglès com a llengua vehicular.

Darrerament hem estat en contacte amb escoles d’Ucraïna i Turquia entre d’altres.

Intercanvis Secundària

Els alumnes de secundària poden participar en el programa d’intercanvis que ofereix l’escola a França i Alemanya amb una durada que va dels 5 als 7 dies.

Aquesta modalitat consisteix en viatjar al país estranger, ser acollit en el si d’una de les famílies de la comunitat educativa de l’escola que ens acull i participar del programa d’activitats formatives, culturals i lúdiques del programa.

A la tornada, al cap d’unes setmanes rebem la visita dels companys/es que hem conegut en el lloc d’origen i els acollim a casa nostra amb un programa d’activitats que es desenvolupa al llarg de la seva estada entre nosaltres.

En l’actualitat La Salle Bonanova ofereix aquesta activitat per viatjar a França a l’escola de La Salle Arradon situat a la Bretanya francesa i l’escola Ernst Mach Gymnasium de Haar, situat a la regió de Baviera a Alemanya.

Batxillerat
Els alumnes de batxillerat els oferim la possibilitat de desenvolupar projectes amb l’escola De La Salle High School, Minneapolis (Minnesota, USA). A través de videoconferència els alumnes treballen amb projectes que tenen com a eixos centrals la ciutadania global i la gestió del medi ambient.