ELS PASTORETS 2021

ELS PASTORETS 2021

  • 13 de desembre de 2021

Us informem que la venda d’entrades per l’obra de “Els Pastorets” es farà a través de la plataforma de gestió d’entrades en línia, com ja hem fet els darrers anys.

És per aquest motiu que us informem que per accedir al teatre de l’escola i gaudir d’aquesta tradició nadalenca heu de treure les entrades en línia a l’adreça següent:

https://www.eventbrite.es/e/entradas-els-pastorets-2021-225890142497
Trobareu la contrasenya d’accés a la circular enviada per correu electrònic el 13 de decembre.

Les entrades estaran disponibles a partir de les 09:00 h del matí del dimarts 14 de desembre i fins el dissabte dia 18 de desembre a les 16:00 h. El mateix 18 de desembre es podran comprar a l’escola a partir de les 16:30 h. El teatre obrirà les portes a les 16:40h

Per accedir al teatre caldrà que cada assistent presenti, en format paper o en PDF en el mòbil, la seva entrada. Cada assistent necessita una entrada, excepte els alumnes que actuen.

Com és habitual en aquest esdeveniment, hi ha dos tipus d’entrades: adult (amb cost: 4,00.-€) i menor de 14 anys (gratuïta, però s’ha d’agafar entrada igualment per reserva de butaca).

La sessió serà numerada. Per això en el moment de fer la compra podreu escollir, d’entre els llocs disponibles, fila i seients. Es podran adquirir un màxim de 6 entrades (adult i/o nen) per compra.

A la mitja part de l’obra hi haurà servei de bar. Es recomana comprar els tiquets a l’entrada per així evitar aglomeracions a la mitja part. La consumició s’haurà de dur a terme a l’exterior del Teatre. Donat el context de pandèmia que vivim, dins el recinte del teatre, no està permès el consum de cap tipus de beguda ni menjar. Tothom està obligat a dur mascareta correctament posada dins el recinte del teatre i a l’exterior si no consumeix.

El pagament de les consumicions només es podrà fer amb targeta.

Tots els beneficis de les entrades i del bar aniran a Finestra Oberta.

A la llum de la declaració responsable que s’ha signat a inici d’aquest present curs, qualsevol persona assistent a la representació de “Els pastorets” que tingui simptomatologia Covid-19 o estigui en situació d’aïllament preventiu per ser positiu o contacte estret, no pot participar de l’activitat encara que tingui entrada. Des d’aquestes línies fem una crida a tota la comunitat en benefici de la salut individual de cada persona per fer prevaldre el criteri de prudència per damunt de la il·lusió de tornar a veure “Els pastorets”.

El desenvolupament d’aquesta activitat es pot veure alterat fins al darrer moment en funció de l’evolució de la pandèmia i del que dictin les autoritats sanitàries.

Trobareu adjunt a aquest email el programa de l’obra.

En el cas de tenir dificultats en la retirada de les entrades, podeu sol·licitar ajut a la secretaria de l’escola.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Fes clic per descarregar el programa
CreaEscola Quality Certificate for Education Website