ENTREGA DELS CERTIFICATS DE CAMBRIDGE

ENTREGA DELS CERTIFICATS DE CAMBRIDGE

  • 21 de gener de 2021

El passat 21 de desembre es van entregar els certificats de Cambridge B2 First i C1 Advanced, corresponents a les convocatòries del mes de juliol. Donada la situació en què vivim, aquest curs no s’ha organitzat cerimònia d’entrega. Tanmateix, els i les alumnes van poder rebre de primera mà els seus certificats, obtinguts molt meritòriament.

Aquestes certificacions són molt més que acreditacions del nivell d’anglès dels alumnes. Representen un reconeixement a la feina ben feta, malgrat les dificultats del confinament del mes de març, que es va allargar fins al juny. Alumnat i cos docent van treballar de valent, tot plegats, per fer realitat aquesta difícil fita. El 100% dels candidats a B2 First i el 87,5% dels de C1 Advanced van superar les proves.

Moltes felicitats a tots i totes, i molts ànims a tot l’alumnat d’aquest curs: aquest any tornarem a oferir la possibilitat d’optar a les certificacions de Cambridge a tots els nostres candidats. Sigui de forma presencial, o bé online des de casa, els i les alumnes de 3r de Primària a 2n de Batxillerat continuen preparant-se per l’obtenció de les esmentades certificacions.