Realitat virtual i drons. L’activitat extraescolar del moment

Realitat virtual i drons. L’activitat extraescolar del moment

  • 28 de diciembre de 2021

L’oferta d’activitats extraescolars que ofereix La Salle Bonanova abraça diferents àmbits: artístic com el teatre, la dansa, la música, el patinatge, les manualitats; els idiomes com l’anglès, l’alemany, el xinès, el francès; les esportives com ara habilitats motrius, multiesport, bàsquet, handbol, hoquei, futbol, vòlei, gimnàstica rítmica; les tecnològiques com la robòtica, els Ipads, la realitat virtual; la catequesi pels alumnes de tercer i quart de primària; entre d’altres.

La realitat virtual permet als alumnes conèixer les constel·lacions, el sistema solar, espècies d’animals en perill d’extinció,  la importància de vetllar pel medi ambient entre d’altres aspectes rellevants per comprendre la necessitat de cuidar l’entorn natural que ens acull.

Endinsar-se a la realitat virtual permet als alumnes construir la seva competència digital amb eines que ja s’utilitzen en entorns laborals.

Per altra banda, el pilotatge de drons ajuda als alumnes a comprendre la infinitat d’aplicacions que tenen aquests dispositius en l’àmbit d’ajuda a les persones, les telecomunicacions, el conreu, la revisió d’infraestructures, de fenòmens naturals.

Els alumnes gaudeixen mentre amplien horitzons i coneixements