Extraescolars ESO

Extraescolars ESO

Les activitats extraescolars són una bona eina per completar la formació d’infants i joves ja que permeten treballar i desenvolupar les intel·ligències múltiples de cada individu.

Tecnologia

Robòtica
Activitat dissenyada per motivar els alumnes, d’una forma lúdica, a programar i muntar robots de diferents tipus i utilitzar correctament la tecnologia. Entendre millor alguns conceptes propis de les matèries STEAM (Sicience, Tecnology, Engineering, Arts and Mathematics). Programació amb Lego Mindstorms EV3 i de Apps. L’objectiu és que l’ordinador, la programació i la robòtica puguin utilitzar-se com eina pedagògica de moltes maneres diferents.
Club de robòtica
Activitat dissenyada per treballar conceptes de STEAM (Science, Tecnology, Engineering, Arts and Maths), enfocada a la recerca, treball en equip i resolució de reptes en el marc de competicions robòtiques com First Lego League (FLL) o World Robotics Olympiad. L’objectiu és dotar a l’escola d’un club permanent que pugui elaborar activitats internes i externes i donar-les a conèixer.

Oratòria i creativitat

Oratòria
Aprendre a parlar amb públic i a fer debats. A totes les sessions hi ha exercicis pràctics que permeten treballar les diferents habilitats necessàries per fer debats. S’ofereix la possibilitat de participar en debats de competició nacional i internacional.
Teatre
Amb el teatre ajudem als nois i noies a desenvolupar la seva imaginació, activar les seves emocions i la seva sensibilitat. El teatre els ajuda amb les tècniques de memorització, la concentració, l’escolta, l’expressió oral i corporal a ser responsables i formar part d’un grup. Els alumnes aprenen, d’una manera lúdica, tècniques interpretatives que els ajuden a parlar en públic.
Còmic i manga
Aquesta activitat pretén oferir a l’alumnat de secundària l’oportunitat d’aprendre a dibuixar i a pintar amb diferents materials i tècniques, descobrir nous horitzons en l’àmbit artístic, desenvolupar la creativitat artística i obrir tot un món d’imaginació a l’abast de l’estudiant

Esportives

Posa’t en forma
Activitat esportiva dissenyada amb la finalitat de millorar la condició física (treball global de la força, resistència i flexibilitat) i salut. Aquesta activitat és gestionada pel Club Esportiu i dirigida per un entrenador personal. Aquesta activitat s’ofereix en dues modalitats: grups d’iniciació i grups de perfeccionament.