Extraescolars Infantil

Les activitats extraescolars són una bona eina per completar la formació d’infants i joves ja que permeten treballar i desenvolupar les intel·ligències múltiples de cada individu.

Esportives

Psicomotricitat
Amb la Psicomotricitat ajudem a desenvolupar els infants de manera globalitzada. Els aspectes emocionals, afectius, físics, motrius, socials i cognitius es desenvolupen a través d’aquesta activitat lúdica.
Habilitats motrius en l’esport
El programa d’activitats té com a objectiu dominar aspectes fonamentals del moviment humà com la cursa, el salt, la tombarella... així com algunes capacitats físiques bàsiques de coordinació, equilibri i flexibilitat i preparar competències tècniques per la pràctica d’alguns esports com el futbol, el bàsquet, el handbol, el hoquei i el judo.
Multi esports
Un cop assolit el domini de les habilitats motrius fonamentals, els nens i nenes tenen la possibilitat d’iniciar-se en diferents esports: handbol, bàsquet, futbol, patinatge, vòlei... de manera rotativa per, més endavant, poder escollir l’esport que més els agradi. El fet de ser una activitat no competitiva fomenta la vessant lúdica i la transmissió de valors propis de cada esport.
Ludoteca
És una activitat pensada per fer joc simbòlic, jocs de construccions, joc dirigit, jocs d’estratègia, trencaclosques i jocs de taula. Es tracta que els nens i nenes comparteixin els jocs i les joguines, que aprenguin a organitzar-se, que respectin les normes i que es socialitzin amb els companys, tot passant una estona agradable i educativa alhora.

Creativitat

Lego
És una activitat pensada per despertar la curiositat i jugar a construir allò que siguin capaços d’imaginar. Es valora molt la creativitat i l’enginy a l’hora de representar, a partir de la creació i del discurs, les seves històries. També es pot construir a partir de models o seguint instruccions.
Tallers 
És una activitat per fer viure als nens i nenes experiències creatives i atractives. Es tracta de desenvolupar habilitats artístiques i de pensament creatiu. Fem tallers de CUINA, LEGO-ROBÒTICA, IPAD’s.

Anglès

Games and songs
Es tracta d’una activitat en anglès on els nens i nenes gaudeixen de la música alhora que aprenen vocabulari tot jugant, cantant i ballant. Amb aquesta activitat memoritzen fàcilment paraules conegudes o noves i a partir del seu cos interpreten, segueixen ritmes i expressen diferents emocions.
Arts and crafts
Es tracta d’una activitat pensada per treballar la creativitat. Aquesta activitat es fa en anglès. Els nens i nenes fan dibuix i pintura, diferents treballs manuals; alguns poden tenir una utilitat i altres simplement decoratius. Tots els treballs comporten un exercici de motricitat fina i d’estètica que afavoreixen la creativitat dels alumnes.
Drama
Es tracta d’una activitat pensada per desenvolupar l’expressió oral de forma creativa, treballant els recursos expressius del llenguatge (gestos, sons, expressions...) en anglès. Es preparen posades en escena de contes coneguts per als nens i nenes i es representen per als companys.

Relaxació

Ioga 
A partir d’aquesta activitat, els nens exerciten la respiració i aprenen a relaxar-se. És un exercici que disminueix l’agressivitat i afavoreix la capacitat de concentració. El ioga per a infants és una manera divertida d’ajudar a desenvolupar el seu potencial creatiu i la seva capacitat de resoldre problemes i superar reptes. Al infants tranquils i menys actius, els ajuda a activar el seu cos i a refermar la seva autoestima
CreaEscola Quality Certificate for Education Website