EXTRAESCOLARS EN TEMPS DE COVID

EXTRAESCOLARS EN TEMPS DE COVID

  • 11 de febrer de 2021

Cada dia, un dia més.
Cada dia, un nou repte.
Cada dia, una gran adaptació.
Cada dia, una nova aventura!

El dilluns 14 de setembre obríem la porta de l’escola per a retrobar-nos amb els alumnes, companys/es i amics i amigues; no les teníem totes, però si, així ho vam poder fer!

Des d’aquell dilluns la nostra gran porta de l’escola no s’ha tornat a tancar. Aquest any entre tots i totes estem esforçant-nos més que mai per ajudar-nos a mantenir aquesta porta ben oberta dia rere dia.

El retorn a l’escola ha estat un moment molt important per tothom però sobretot pels infants. Aquest retrobament ha estat emotiu i necessari i al mateix una mica complicat amb les noves mesures.

És per això, que enguany, l’escola està reorganitzant-se, readaptant-se, reinventant-se i tots els remeis que facin falta per a poder oferir a tots els alumnes de l’escola activitats lúdiques i esportives fora de l’horari lectiu. Aquest curs les extraescolars han adoptat un pes molt rellevant en la vida dels infants; és un dels pocs moments de la jornada on poden relacionar-se d’igual a igual compartint una activitat que els faci socialitzar, riure i gaudir de l’entorn.

Des de l’escola s’ha organitzat una estructura reversible on els alumnes poden estar amb els companys i companyes del seu grup-classe i alhora seguir gaudint d’activitats lúdiques i esportives en un entorn familiar i segur en termes de covid.

Passejar pel pati i veure com gaudeixen jugant o practicant esport els grups bombolla és un sentiment que potser fins aquest any no havia tingut tanta importància.

Emma Colomer
Gemma Artola