Vols conèixer la Salle Bonanova?

Concerta la teva visita personalitzada i coneix l’escola

Coneix l'escola

library

Projecte educatiu

panorama

Instal·lacions

La Salle Bonanova, des de P3 a la Universitat

Presents a Barcelona des de l’any 1889, avui som un dels centres educatius referents a Catalunya i Espanya de la institució a la qual pertanyem: els Germans de les escoles Cristianes. L’escola té totes les etapes concertades per la Generalitat de Catalunya i ofereix els estudis següents:

  • Educació Infantil
  • Educació Primària
  • Educació Secundària Obligatòria
  • Batxillerat
library

El nostre projecte educatiu

01

Atenció personalitzada

Treballem en un entorn integrador en el qual atenem les necessitats particulars dels nostres alumnes. Disposem d’un Servei d’Orientació Psicopedagògica amb el qual atenem els infants, joves i famílies, a més d’oferir suport en altres modalitats com activitats lingüístiques, esportives o de lleure.

02

Estil pedagògic innovador

Es renova constantment amb programes pedagògics propis que completen la nostra oferta educativa, com el programa Destí o el Hara. Potenciem i afavorim les capacitats dels nostres alumnes per encarar els seus objectius de futur.

03

Educació en valors

Proporcionem a les persones d’una formació integral a través de la responsabilitat, la justícia, la convivència, la transcendència i la interioritat. Formem els alumnes perquè esdevinguin ciutadans sensibles amb la interculturalitat i la diversitat, actuant amb una mentalitat oberta, crítica i compromesa amb la societat.

04

Tecnologia i emprenedoria

Són a elements transformadors de la realitat actual. Apostem per l’ús de les tecnologies per preparar els nostres alumnes per a l’eficiència, la creativitat, la iniciativa i la capacitat d’adaptació a nous entorns i reptes de futur.

05