Premi de la XIV edició del Premi La Salle Catalunya d’Educació

Premi de la XIV edició del Premi La Salle Catalunya d’Educació

  • 8 de juny de 2022

L’antiga alumna Anna Bota ha rebut el primer premi de la XIV edició del Premi La Salle Catalunya d’Educació, en reconeixement al seu Treball de Recerca de Batxillerat amb el títol “La reinserció de persones sense llar”. 

Des del primer moment, l’Anna va voler enfocar el seu treball cap a un problema de justícia social i va triar la problemàtica de les persones sense llar com un fet fruit de les múltiples desigualtats que vivim avui en dia. El treball fa una anàlisi profund i rigorós del problema del sensellarisme, centrant-se a la ciutat de Barcelona tot comparant-la amb altres ciutats europees, tot analitzant la problemàtica en si mateixa, i també les possibles solucions i propostes que s’implementen i es podrien implementar per reduir aquesta xacra que és creixent any rere any.

L’Anna es troba ara mateix estudiant el seu primer any d’universitat fent  el grau de Dret i Global Governance. Des de l’escola, n’estem orgullosos i felicitem l’Anna pel premi, al mateix temps que li desitgem el millor en el seu pas per la Universitat i en el futur.