SAMARRETA PROIDE 2021

SAMARRETA PROIDE 2021

  • 17 de febrer de 2021

La setmana passada vau rebre un correu explicant l’inici del treball que fem cada curs sobre la sensibilització que fem als nostres alumnes sobre el 3r món amb la nostra ONGD PROIDE. Recordar-vos que aquesta setmana era el temps màxim per fer la comanda de la Samarreta PROIDE. Podeu portar la butlleta al tutor de la vostra classe.  

Aquest és el tercer any que vam començar a reflexionar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Es tracta d’un conjunt de 17 objectius i 169 metes a complir fins a l’any 2030, i que ens implica a tots i totes. 

Aquest curs 2020-2021 des de PROIDE treballem l’ODS 4 – Educació de qualitat i dret a l’educació a partir de la campanya “Construïm futur: l’educació la nostra eina”. A PROIDE creiem que l’educació és el motor de canvi de la societat, i és només a través d’aquesta, que podem combatre les desigualtats en les que vivim.   

És per això que aquest any us proposem una samarreta on l’educació és la protagonista, amb un disseny que pretén transmetre aquesta idea, que l’educació és la que ens uneix a totes i tots en un món global i globalitzat. Si cadascun de nosaltres som un petit fil, entre tots i totes aconseguirem que …

Molta gent petita, fent coses petites, en llocs petits, … pugui canviar el món. 

La samarreta solidària té un cost de 10€. El cost de la comanda es cobrarà dins del rebut mensual. Amb aquests diners volem assolir els projectes del Togo“Formació de mestres a la xarxa d’escoles rurals” i  de Perú: “Prevenció de la violència l’embaràs adolescent en context de Covid”

Cal retornar al tutor/a  de  la  vostra  filla  o  fill  la  butlleta  retallada (1 per família) abans de finalitzarla la semana.  

Adjuntem la carta amb el full per fer la comanda i us deixem un vídeo per poder veure la nostra feina i que us animin els mateixos alumnes de l’escola.  

FULL COMANDA SAMARRETA FAMILIA 2021
FULL COMANDA SAMARRETA FAMILIA 2021 BATXILLERAT

Gràcies per ser part de l’educació al món, amb PROIDE!