Xerrada EDUCAR I ACOMPANYAR AMB PRESÈNCIA. COM FER-HO EN UNA SOCIETAT POC PRESENT.

Xerrada EDUCAR I ACOMPANYAR AMB PRESÈNCIA. COM FER-HO EN UNA SOCIETAT POC PRESENT.

  • 25 de gener de 2024

Vivim en una societat cada vegada més desconnectada, regida per l’estrès, el cansament i la imposició d’una immediatesa que ens impedeixen connectar amb el nostre propi ritme i necessitats. Criar i acompanyar als nostres fills i filles en aquest context és un repte que hem de superar per a poder ser exemple i que a través de la nostra presència aconsegueixin no desconnectar-se de qui són i de l’aquí i ara.

Per aquest motiu la Direcció de l’escola, juntament amb l’AFA us proposen, el proper dijous 8 de febrer a les 19:00h, una sessió de reflexió i formació a càrrec de la Míriam Tirado consultora de criança conscient, escriptora i periodista especialitzada
en maternitat, paternitat i criança.      
Autora de 20 llibres i contes entre els quals hi ha ”Límits”, “Enrabiats”, ”Sensibles”, “El fil invisible” o “Tinc un volcà”.

En aquesta conferència explicarà com fer-ho perquè en sortir pugueu veure resultats en vosaltres i en la vostra família.

Per aquest motiu us convidem a la xerrada EDUCAR I ACOMPANYAR AMB PRESÈNCIA. COM FER-HO EN UNA SOCIETAT POC PRESENT.         

Per motius d’organització i aforament us preguem que, en el cas d’estar interessats en aquesta activitat, us inscriviu en el següent enllaç:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=y_w8_cDPcUKqD9PZubf9gWLCrjxvj5BDjpm_2AMeqiJUMTJTNEZTWU1DTFFTR0NLSzE4RldRSUpTTCQlQCNjPTEu

CreaEscola Quality Certificate for Education Website